Wat zeggen onze kookconsulenten?

Deze kandidaten gingen u al voor.

 

Saska Provily - kookconsulente

 

Als een winnend lot in de loterij, vond ik de website www.kookconsulent.nl. Ik heb me direct aangemeld. Dit is 'de' baan waar ik op zoek naar was. Nu kan ik elke dag bezig zijn met mijn grootste hobby 'koken'. Mijn eigen creativiteit kan ik kwijt in het geven van kookworkshops en ik geniet elke keer weer als ik iemand iets kan leren van mijn eigen kookervaringen en zie hoe anderen genieten van het resultaat. Een baan op mijn lijf geschreven.

 

Phyllis Buijsman, kookconsulente

 

Ik wist niet wat ik zag een site waar ik al zo lang op wacht de website www.kookconsulent.nl. Ik wilde graag koken samen met mensen in een intieme sfeer waarbij ik al mijn creativiteit in kon leggen. Een jaar gelden ben ik begonnen als een broekje met maar een ding voor ogen passie voor koken. Ik heb mij aan gemeld en ziet hier het resultaat super happy met deze baan en mezelf opgewerkt als senior consulente want dat behoort ook tot de mogelijkheden. Als koken je passie is wacht dan niet langer en geef je op, je zal er geen spijt van hebben en wie weet schudden wij elkaar binnenkort de handen.

 

Asun Romero, kookconsulente

 

Koken en eten is genieten en dat ik wil ik delen. Veel mensen zijn gek op lekker eten maar durven vaak niet van het geijkte af te wijken. Het is heerlijk om te zien dat door simpele tips en trucks ook mensen die denken niks in een keuken te kunnen, enthousiast worden bij het koken. Bij www.kookconsulent.nl heb ik de kans gekregen om deze passie over te dragen aan de klanten. Het is altijd een feest!

 

Annemieke Nijburg, Kookconsulente

 

Via www.kookconsulent.nl ben ik 3 maanden geleden gestart met de opleiding tot kookconsulente en inmiddels staan er al ruim 10 opdrachten in mijn agenda. Het is zo leuk om je kennis op anderen over te dragen en iedere keer weer een mooi resultaat neer te zetten.

 

Suzan Visser, Kookconsulente

 

Koken is creëren en genieten tegelijk. Ik kook dan ook erg graag, vooral voor vrienden en familie. Wat is er mooier om te zien hoe iedereen geniet van al het moois en lekkers dat jij voor ze klaar maakt! Ik kreeg vaak te horen 'daar moet je meer mee doen joh!' Toen ik de website www.kookconsulent.nl zag viel het kwartje en heb me direct aangemeld. En moet je me nu eens zien: amper 2 maanden aan de slag als kookconsulent en al 9 workshops in mijn agenda! Hoe gaaf is dat!

 

Janet Bouwhuis, Kookconsulente

 

Pas geleden ben ik de opleiding gaan doen voor kookconsulente en daarin werd ik aan de hand meegenomen van iemand die een enorme passie heeft voor koken en bakken, naar de actie van zelf volledige workshops te kunnen organiseren. Het is hard werken, op tijden dat een ander vrij is en vraagt continue creativiteit, maar als dit iets is wat jij voelt dan is dit een ervaring die niet meer bekoeld!

 

 

Home Hoe werkt het? Referenties Wat zeggen onze klanten? Verdiensten Aanmelden Contact
VAN HOBBYKOK NAAR 
KOOKCONSULENT!